S4 Premium Security Guards

Χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση;  Καλέστε μας στο +30 2310 500 230

Συμβουλές και Οδηγίες

6 Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τους Bodyguards! 

 

 Όταν ο αφρός των υψηλών στρωμάτων, οι πολιτικοί , οι εξαιρετικά πλούσιοι ακόμα και οι αστέρες του Χόλιγουντ χρειάζονται VIP προστασία, θέση λαμβάνουν οι “bodyguards”. Οι σωματοφύλακες παρέχουν το υπέρτατο φυσικό εμπόδιο σε αυτούς που θέλουν να βλάψουν τον πελάτη τους. Προφανώς, είναι πολλές οι ευθύνες που αναλαμβάνουν και πολλές φορές οι άνθρωποι παρεξηγούν το επάγγελμα.

  Για να πάρετε μερικές ιδέες για το ποια είναι πραγματικά η δουλειά των Φυλάκων ασφαλείας, θα δείτε εδώ συνεντεύξεις από βετεράνους εμπειρογνωμονες του είδους

  1. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ…

 

  Όταν οι φύλακες ελέγχουν το πλήθος ή προσπαθούν να κερδίσουν τον όχλο των οπαδών που ουρλιάζουν, η μαζική φυσική παρουσία είναι αυτήν που χρειάζεται. Από την άλλη, δεν είναι αναγκαίο όλοι οι “bodyguards” να έχουν το μέγεθος ενός παλαιστή για να αποτρέψουν τα απρόοπτα. Οι ειδικοί λένε ότι “Αρκεί ένας κουστουμαρισμένος τύπος με ακουστικά, όχι τέρας”.

 

  1. ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ.

  Ανάλογα την αποστολή οι σωματοφύλακες μπορεί να είναι οπλισμένοι ή όχι. Σύμφωνα με τον Kent Moyer, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο σε μεγάλη εταιρία security, όποιος χρησιμοποιήσει όπλο σημαίνει ότι έχει αποτύχει! “Οι άνθρωποι πολλές φορές νομίζουν ότι είμαστε μια επιχείρηση που τραβάει όπλο και πολεμάμε..”, λέει ο Moyer. «Είμαστε εκπαιδευμένοι στο να καλύπτουμε, να εκκενώνουμε και να αποφεύγουμε τον κίνδυνο. «Στόχος δεν είναι η χρήση βίας ». Εάν ένας φύλακας πρέπει να τραβήξει το όπλο για να απαντήσει σε ένα όπλο, ο Moyer λέει ότι έχει πάει κάτι πολύ λάθος στον χειρισμό της αποστολής. «Αν παλέψω, απέτυχα».

 

  1. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

  Επειδή οι φρουροί συχνά εμφανίζονται στα φώτα της διασημότητας, μερικοί πιστεύουν ότι κάνουν και την ίδια ζωή με του πελάτη τους. Καμία σχέση! Ο Kalaydjian λέει, «Ναι, βρισκόμαστε σε ιδιωτικό τζετ μερικές φορές, αλλά δεν απολαμβάνουμε τις ανέσεις. Μπορεί να ζούμε στο σπίτι τους, αλλά δεν χρησιμοποιούμε την πισίνα τους. Συνήθως μένουμε μόνοι, μακριά από όλη την χλιδή ». 

  1. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.

 Ακόμα μια δουλειά που κανουν οι φύλακες είναι να βρίσκουν τις βέλτιστες διαδρομές και προορισμούς. Δηλαδή, γνωρίζουν από πριν τις εισόδους και τις εξόδους από οποιαδήποτε τοποθεσία, χωρίς να αναζητούν οδηγίες εκείνη την στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σύμφωνα με τον Moyer, οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι διάσημοι μπορούν πραγματικά να κάνουν περισσότερα κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας. «Αν σας πάω στο Warner Bros, γνωρίζω όλες τις πύλες, την κάτοψη του χώρου την έχω χαράξει στο κεφάλι μου , ακόμα ξέρω που είναι και όλες οι τουαλέτες». Το να κάνεις περισσότερα μέσα σε μια μέρα σημαίνει περισσότερα χρήματα – που σημαίνει απόδοση της επένδυσης στην ασφάλεια.

 

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.

 Κατά την αξιολόγηση των υπαλλήλων μιας εταιρίας SECURITY, ξεφορτώνεται όποιον θέλει να συμμετέχει στη φήμη του πελάτη.  Ο Kalaydjian λέει :«Έχω δει παιδιά να κάνουν πράγματα που δεν έπρεπε», «Το κάνουν για να φανούν». Οι σωματοφύλακες που δημοσιεύουν φωτογραφίες με πελάτες τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι δολοφόνοι καριέρας: Κανείς δεν θα λάβει σοβαρά υπόψη τον «φίλο-φύλακα». Ο Kalaydjian θυμάται τη μία φορά που χαμογέλασε κατά τη διάρκεια μιας 12χρονης θητείας την ώρα που φρουρούσε τον ίδιο πελάτη, κάτι που παραλίγο να έχει συνέπειες στην καριέρα του.

  

  1. ΤΑ SOCIAL MEDIA ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Οι διασημότητες υψηλού επιπέδου διατηρούν την προβολή τους, εμπλέκοντας τους χρήστες των Social media. Αυτό σημαίνει ότι ανεβάζουν πολλές δημοσιεύσεις για τα ταξίδια και τις εκδηλώσεις τους. Για τους fans, μπορεί να προσφέρει ένα ενδιαφέρον θέαμα. Για κάποιον που θέλει να τον βλάψει, είναι οδικός χάρτης. “Μερικές φορές δεν μου το λένε καν, και θα δω στο Snapchat ότι θα είναι σε ένα εμπορικό κέντρο στις 2 το μεσημέρι”, λέει ο Kalaydjian. «Δεν θα το ήξερα αλλιώς.»

 

Ψάχνετε μήπως παροχές υπηρεσιών σε VIP πρόσωπα?
Δείτε την υπηρεσία μας: Vip Protection

Βρείτε και άλλα άρθρα που σας ενδιαφέρουν: BLOGS

 

Κατηγορίες Blog

Πρόσφατα άρθρα

Χρειάζεστε μήπως την βοήθεια των ειδικών;

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα με όποιο τρόπο προτιμάτε.
Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.