S4 Premium Security Guards

Χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση;  Καλέστε μας στο +30 2310 500 230

Συμβουλές και Οδηγίες

Τα 8 top εργαλεία που χρειάζεται ένας φύλακας ασφαλείας.

Οι φύλακες μεταφέρουν πολλά εργαλεία και κάθε καλός φύλακας θα έχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τον πελάτη που του έχει ανατεθεί. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία 10 κομμάτια εξοπλισμού που θα έχουν οι περισσότεροι φύλακες ασφαλείας.

Flashlight for security guards
Μεταλλικός φακός

1. Φακός

Ένας φακός είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα που μπορεί να μεταφέρει ένας φύλακας.

Ακόμα κι αν έχετε αναλάβει μια καθημερινή εργασία όπου ένας φακός μπορεί να μην φαίνεται απαραίτητος, και πάλι είναι σημαντικό να είστε εξοπλισμένοι με αυτόν, επειδή ορισμένες καταστάσεις μπορεί να απαιτούν επιπλέον φως για να σας βοηθήσουν να δείτε και ποτέ δεν θέλετε να πάτε σε μια σκοτεινή τοποθεσία χωρίς φακό.

Επιπλέον, ένας φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία. Πολλοί φακοί που μεταφέρουν φύλακες ασφαλείας είναι “βαρέως” τύπου, μεγάλοι μεταλλικοί φακοί που θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν ως μέσο άμυνας.

Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση για να μεταφέρετε έναν φακό, αν και υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε, τα οποία μπορεί να σας διδάξουν πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά ένα σε μια κατάσταση μάχης.

2. Μπάτον Ασφαλείας

Τα μπαστούνια ασφαλείας είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο αμυνας που χρησιμοποιούν οι φύλακες για να προστατευτούν. Μόνο το γεγονός ότι έχετε ένα τέτοιο στη ζώνη σας που οι άνθρωποι μπορούν να δουν θα είναι συνήθως αρκετό για να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα παραμένουν ήρεμα. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι αν τραβούσατε αυτό το όπλο, θα μπορούσε σίγουρα να κάνει αρκετή ζημιά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο εξειδικευμένο για το χειρισμό του προτού μπορέσετε να το μεταφέρετε νόμιμα εν ώρα καθήκοντος.

3. Μπότες

Ένα καλό ζευγάρι μπότες ασφαλείας είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Οι περισσότεροι φρουροί ασφαλείας λένε ότι ένα καλό ζευγάρι μπότες μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ του να επιστρέψεις σπίτι με πονεμένα πόδια και να πονάς στην πλάτη και να επιστρέφεις άνετα στο σπίτι χωρίς πόνους.

Επειδή οι περισσότεροι φύλακες περνούν τις βάρδιές τους περπατώντας για περιπολία, ένα ζευγάρι ανθεκτικές μπότες θα διαρκέσει μια ζωή. Ένα φθηνό ζευγάρι όχι μόνο θα σας πληγώσει, αλλά θα φθαρεί και θα βρεθείτε να αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Οι περισσότερες στολές απαιτούν ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, αλλά θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον εργοδότη σας πριν επενδύσετε σε ποιοτικές μπότες για τον εαυτό σας και τα πόδια σας.

4. Ζώνη ασφαλείας

Η ζώνη ασφαλείας είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι εξοπλισμού για κάθε σοβαρό φρουρό ασφαλείας. Κάνει πολύ πιο εύκολη τη μεταφορά όλων των εξαρτημάτων που αναφέρονται εδώ.

Το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει ένας αξιωματικός ασφαλείας είναι να ψάχνει να βρει τον φακό του ή κάποιο άλλο αντικείμενο όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Συνήθως οι ζώνες συνοδεύονται από επιπλέον κομμάτια που κουμπώνουν, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε επιπλέον εξοπλισμό.

5. Ένα κινητό τηλέφωνο

Όλοι οι φύλακες πρέπει να έχουν μαζί τους ένα κινητό τηλέφωνο. Παρόλο που ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας που θα κάνετε ως security φύλακας μπορεί να είναι μέσω ενός φορητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής ραδιοφώνου, ένα κινητό τηλέφωνο θα σας δώσει τη δυνατότητα να καλέσετε γρήγορα τις αρμόδιες αρχές ή την πυροσβεστική όταν απαιτείται.

Πριν από την πρώτη σας μέρα εφημερίας, τοποθετήστε όλους τους πιο σημαντικούς αριθμούς στο βιβλίο διευθύνσεών σας στο τηλέφωνό σας, ή ακόμα καλύτερα, στην ταχεία κλήση, ώστε να μπορούν να καλούνται σχεδόν αμέσως.

6. Ένα θερμαινόμενο γιλέκο

Πολλοί φύλακες εργάζονται σε ψυχρότερα κλίματα όπου μπορεί να είναι άβολο να λειτουργούν και να λειτουργούν σωστά. Ακόμα κι αν ζείτε σε πιο ζεστό κλίμα, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε τη νύχτα σε περιόδους όπου η θερμοκρασία μπορεί να μειωθεί δραστικά και να κάνει πολύ κρύο.

Ένα θερμαινόμενο γιλέκο μπορεί να το φροντίσει αυτό για εσάς και να σας κρατήσει άνετους και συγκεντρωμένους ακόμη και στις πιο κρύες νύχτες.

7. Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος ενός φύλακα, ειδικά αν έχει δυνατότητες βίντεο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε μπορούν να σας διευκολύνουν πολύ να περιγράψετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις που προκύπτουν, ειδικά αν αναγκαστείτε να πάτε στο δικαστήριο για να καταθέσετε.

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες περιουσιών, ανθρώπων, οχημάτων, σκηνών εγκλήματος – σχεδόν οτιδήποτε σκεφτείτε σχετικά με τη δουλειά σας και τις αναφορές που συντάσσεται.

first aid kit for security guards
Φορητό κίτ πρώτων βοηθειών

8. Ένα κουτί πρώτων βοηθειών

Ένα κουτί μίνι πρώτων βοηθειών είναι ιδανικό για φύλακες, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για τους ανθρώπους μέσα και γύρω από την τοποθεσία στην οποία έχουν ανατεθεί.

Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε χώρο λιανικής πώλησης και κάποιος έρχεται κοντά σας ζητώντας του μια γάζα (είστε το πιο ορατό άτομο στο οποίο οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να φτάσουν για βοήθεια), το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να χάσετε χρόνο προσπαθώντας να βρείτε έναν. Εάν έχετε ένα κουτί πρώτων βοηθειών στο χέρι, μπορείτε να βοηθήσετε οποιοδήποτε άτομο έχει ανάγκη και να επιστρέψετε στο καθήκον σας και να περιπολήσετε το συντομότερο δυνατό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την φύλαξη και τους φύλακες ασφαλείας?
Δείτε περισσότερα άρθρα πατώντας εδώ!

Κατηγορίες Blog

Πρόσφατα άρθρα

Χρειάζεστε μήπως την βοήθεια των ειδικών;

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα με όποιο τρόπο προτιμάτε.
Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.