S4 Premium Security Guards

Χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση;  Καλέστε μας στο +30 2310 500 230

Συμβουλές και Οδηγίες

3 Kαταστάσεις που είναι χρήσιμη η παρουσία φύλακα ασφαλείας

Σήμερα, οι επιχειρήσεις ενεργούν βάσει εκτιμήσεων κινδύνου που δείχνουν ορισμένες καταστάσεις όπου η ασφάλεια δεν είναι προαιρετική, αλλά απαραίτητη για την παροχή της προστασίας και ψυχικής ηρεμίας. Πάνε οι εποχές που οι εταιρείες αισθάνονταν ότι έχουν άφθονη ασφάλεια με κάμερες, συναγερμούς και άλλες τεχνολογίες που μπορούν επιτηρούν ένα χώρο. Οποιοσδήποτε εξοπλισμός παρακολούθησης, ακόμη και αν μια εταιρεία έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, η ουσιαστική χρήση του είναι μόνο μετά από ένα συμβάν. Αλλά το συμβάν αυτό μπορεί να αποτραπεί και να προληφθεί αν υπάρχει στον χώρο ένας φύλακας ασφαλείας.

Οι φύλακες ασφαλείας αναβαθμίζουν την ασφάλεια σε ανώτερο επίπεδο προστασίας γιατί μπορούν να δράσουν άμεσα. Οι ταραχοποιοί και εκείνοι που μπορεί να μπουν στον πειρασμό να κάνουν κάτι παράνομο κατά της περιουσίας ή των ανθρώπων σε έναν επαγγελματικό χώρο το ξανασκέφτονται και συχνά αποχωρούν. Η αντιμετώπιση ενός φύλακα ασφαλείας συνήθως υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που κάποιος είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει όταν ψάχνει να διαπράξει κάτι παράνομο. Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις στις οποίες οι άρτια εκπαιδευμένοι και ικανοί φύλακες ασφαλείας είναι εξαιρετικά πολύτιμοι, και εδώ θα επισημάνουμε τρεις από αυτές.

1. Οι περιοχές με υψηλότερη εγκληματικότητα απαιτούν φύλακες ασφαλείας

Το να βρείτε ένα καλό μέρος για να μισθώσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο μπορεί να είναι δύσκολο. Συχνά, υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε λιγότερο επιθυμητές περιοχές και για ορισμένες εταιρείες, η εγκατάσταση μιας επιχείρησης σε μια πιο ευάλωτη περιοχή έχει οικονομικό νόημα. Ωστόσο, αυτή η απόφαση μπορεί να αφήσει μια εταιρεία πιο εκτεθειμένη σε εγκληματικές δραστηριότητες, σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να υπάρχουν στον χώρο φύλακες ασφαλείας. Τα στατιστικά εγκληματικότητας σε μια περιοχή μπορεί να κρατήσουν πολλές εταιρείες μακριά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτός μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να ανοίξει ένα κατάστημα.

Μερικές φορές τα ποσοστά εγκληματικότητας μιας περιοχής μπορεί να αυξηθούν μετά την απόφαση για την εγκατάσταση της επιχείρησης εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο επειδή η μετακίνηση της μπορεί να συνεπάγεται τη διακοπή της μίσθωσης και πολλά άλλα που αυξάνουν το κόστος για την επιχείρηση. Η πρόσληψη προσωπικού φύλαξης που είναι άρτια εκπαιδευμένοι, έμπειροι και εργάζονται σε περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις μια εύκολη και πιο προσιτή λύση για τις εταιρείες.

Οι χώροι στάθμευσης που είναι αφύλακτοι και δεν είναι καλά φωτισμένοι μπορεί επίσης να είναι δημοφιλής τόπος για εγκληματικές δράσεις. Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται δίπλα σε χώρο στάθμευσης ή πάρκινγκ, θα ήταν καλή ιδέα να έχετε τη δική σας ασφάλεια για να διασφαλίσετε ότι οι παράνομες δραστηριότητες που τυχόν να γίνουν στο χώρο στάθμευσης δεν θα μεταφερθούν στον χώρο σας και συνεπώς στους υπαλλήλους και τους πελάτες σας. Η παροχή προστασίας ώστε οι υπάλληλοι και οι πελάτες σας να μπορούν να μεταβαίνουν με ασφάλεια από και προς την επιχείρησή σας είναι απαραίτητη. Πολλές εταιρείες δεν συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι να αισθάνονται οι άνθρωποι ασφαλείς έτσι ώστε να προτιμήσουν να έρθουν ξανά

2. Εάν πουλάτε αλκοολούχα ποτά, προσλάβετε ασφάλεια εκπαιδευμένη να διαχειρίζεται καταστάσεις σχετικά με τη μέθη

Οι επιχειρήσεις που πωλούν αλκοόλ ή φιλοξενούν εκδηλώσεις που σερβίρουν αλκοόλ πρέπει να προστατεύονται καλύτερα με ιδιωτικούς φύλακες ασφαλείας. Οι φύλακες ασφαλείας μπορούν να επαναφέρουν την τάξη, να χειρίζονται με επαγγελματισμό μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά και βοηθούν το προσωπικό να κάνει την δουλειά του πιο εύκολα σε περίεργες καταστάσεις. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να κάνουν οι εργαζόμενοι είναι να ασχοληθούν με κάποιον που είναι εριστικός ή επικίνδυνος για τον εαυτό του ή τους άλλους. Επίσης οι πελάτες μπορούν να διασκεδάσουν ξένοιαστοι όταν ένα κατάστημα που προσφέρει αλκοόλ παρέχει φύλακα ασφαλείας.

Οι καβγάδες ή οι εριστικοί πελάτες μπορούν συχνά να αντιμετωπιστούν με τρόπο που δεν διαταράσσει το διασκεδαστικό κλίμα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι θα απομακρυνθούν από το χώρο στάθμευσης και ότι δεν θα προκαλέσουν υλικές ζημιές πριν από την αναχώρησή τους. Συμπερασματικά, οι επιχειρήσεις και οι διοργανωτές εκδηλώσεων επωφελούνται σημαντικά από την πρόσληψη ιδιωτικών φρουρών ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας και των εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών αθλητικών αγώνων που μεταδίδονται τηλεοπτικά σε καφέ-μπαρ.

3. Πρόληψη θερμόαιμων καταστάσεων με υπαλλήλους ή δυσαρεστημένους πελάτες

Ανεξάρτητα από το αν έχετε μια εταιρεία με υπαλλήλους ή ένα πολυσύχναστο κατάστημα με τακτικούς πελάτες, είναι πιθανό να έχετε έρθει αντιμέτωποι με περίεργες καταστάσεις με κάποιο δυσαρεστημένο. Το να ζητάτε από έναν πελάτη να φύγει, να αρνείστε τη συνεργασία σε κάποιον ή να απολύσετε έναν υπάλληλο ο οποίος αισθάνεται ότι δεν το άξιζε, μπορεί να δημιουργήσει μια εξαγριωμένη κατάσταση. Σε αυτά τα σενάρια, η πρόσληψη ενός επαγγελματία και εκπαιδευμένου φύλακα ασφαλείας για τη διαχείριση θυμωμένων, αναστατωμένων ή ενοχλητικών ατόμων μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο. Όλες τις παραπάνω καταστάσεις είναι καλύτερο να τις χειριστεί κάποιος με εμπειρία. Οι έντονα φορτισμένες συναισθηματικές καταστάσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη χρήση φρουρών ασφαλείας, ειδικά όταν μπορούν να προβλεφθούν, όπως σε έναν θυμωμένο πελάτη που επιστρέφει.

Αφήστε την δύσκολη δουλειά στους επαγγελματίες φύλακες ασφαλείας της S4 Guards
Επικοινωνήστε με την S4 Guards | Υπηρεσίες Ασφαλείας & Φύλαξης κάνοντας κλίκ εδώ

Κατηγορίες Blog

Πρόσφατα άρθρα

Χρειάζεστε μήπως την βοήθεια των ειδικών;

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα με όποιο τρόπο προτιμάτε.
Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.